+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Computer Details
    Mike_Taylor's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 64 Bit
    CPU:
    Intel I7 2600
    RAM:
    16GB DDR3
    Graphics:
    Nvidia GTX 550
    Primary Storage:
    2TB @ 7500 RPM
    Secondary Storage:
    1 TB @ 7500 RPM, 750GB @ 5200 RPM
    Monitor:
    2 @ 24"
    Discipline
    Electrical
    Mike_Taylor's Discipline Details
    Occupation
    Rombald Inc. - CAD Designer and CAD Specialist
    Discipline
    Electrical
    Details
    Primarily Electrical Building Systems Design The "Lighting Guy"
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Stratford, Ontario, Canada
    Posts
    447

    Default Error when creating drawing with content center parts

    Registered forum members do not see this ad.

    Ok, so for whatever reason every time I creat a base view of my assembly, some of my parts (tube from content center) increase in length. They only do this in the drawing and not the assembly. The parts themselves work fin the in the sub-assembly, but no the full one.

    Attached is a screen shot. My company will not allow any attaching of files unfortunately.

    As you can see the lengths are much too long, and going through other parts. When dimensioned the dimensions themselves come out fine.

    I cant figure out, for the life of me, what the issue is.

    I have created the parts as both a custom part, and a standard part with the content center.
    Attached Images

  2. #2
    Luminous Being JD Mather's Avatar
    Using
    Inventor 2015
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Williamsport, PA
    Posts
    8,385

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Have you installed Service Pack1 and the two Hot Fixes? (you left out this critical information)
    Certified SolidWorks Professional
    Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
    Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
    http://home.pct.edu/~jmather/content..._Tutorials.htm

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 20th Dec 2011, 05:09 pm
  2. Content Center placed parts
    By dombleu in forum Autodesk Inventor
    Replies: 0
    Last Post: 12th Jan 2011, 06:39 pm
  3. Inventor 10 Content Center - No Content
    By profcad in forum Autodesk Inventor
    Replies: 7
    Last Post: 17th Jun 2010, 09:41 pm
  4. Creating cutting/parts list in excel from Autocad drawing
    By PhoenixPhil in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 5
    Last Post: 27th Feb 2009, 01:40 pm
  5. Replies: 6
    Last Post: 15th Sep 2008, 01:03 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts