Jump to content

Lost boundary while changing the attached image


Recommended Posts

Hi everyone.

 

I was making a facade in ACAD but I acciddently deleted from my hard disk the attached images I used for textures. So, I decide to replace them with another similar texture, but, while I change the path of the file I lost my boundary area. Does anyone know why is this happens?

 

Here is a snapshot with the missing texture

missing_texture.jpg

 

And here after I replaced it

replaced_texture.jpg

Link to comment
Share on other sites

When you deleted the images from your hard drive did you think to look in the Recycle Bin or did you empty that too?

 

hehe! That's sarcastic, isn't? :)

 

Actually, the files were in my USB stick. I thought I had copies of the files in my office but I must accidentally moved them into my USB stick instead of copy them. The matter is they not exist anymore. So... is there any way to keep the boundaries or I should re define them?

Link to comment
Share on other sites

It wasn't meant to be sarcastic. People sometimes forget about the Recycle bin.

 

In my opinion the boundaries should be redefined. Maybe someone else will disagree and at the same time provide a solution. In my line of work I don't deal with images all that often and when I do I generally have no problems.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...