Jump to content
19cruthik68

Ucs problem!!!! Help pls

Recommended Posts

19cruthik68

Try to check the image, porblem regarding the UCS.

I will modify some of the file that was given to me, when I open the file, the axis is like this (the one drawn below, with the yellow X and Y axis), so i tried to change it using the UCS command, so I already changed the axis (same as the drawing below, the original axis.) BUT!, when the axis is already changed, the cursor turns like that (also see the image below), so How can I change my cursor? Who knows about this one, need your help, thanks

 

 

 

 

UCS-AXISPROBLEM.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

Have you tried setting SNAPANG to "0"?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sphiinx

Also make sure the Snap isnt set to ISO

Share this post


Link to post
Share on other sites
19cruthik68

Thanks for the SNAPANG command, i forgot that command already.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...