Jump to content
frazer

Creating a Part in MEP

Recommended Posts

frazer

Morning All

 

I have done this a thousand times before, but i have had a break from this sort of thing and i am quickly becoming frustrated not sure if it is me or my computer and installation is playing up, i am trying to create a part which i have done simply with a series of extruded squares and circles and then creating a block out of it all, this is for setting out purposes and needs only to be crude in design, i have done this in autocad profile, when i switch to MEP profile try to convert this to a part using the content builder i either result in no display or an odd line or two (the attached i quickly knocked up this morning and i see nothing after generating, can anyone help me out where i might be going wrong. File attached, any help greatly appreciated.

 

Just to confirm this part was all made on layer 0, which from memory is important, the part is a boiler type condensing and in content builder i select it as such, i am using the MEP UK profile to create part. :geek:

Boiler Layout.dwg

Share this post


Link to post
Share on other sites
frazer

Thanks Hoss

Moving the model to 0,0,0 solved the problem. I remember now having referred to the link I had actually read this post some time ago, thanks again for your input

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...