Jump to content
bachrock

Photo doesn't appear in exported PDF

Recommended Posts

bachrock

I'm trying to export a drawing to PDF. It works fine except the background photo, an xrefed TIFF file, doesn't appear.

 

I searched a bit and found a thread that mentioned going into printer/plotter properties, graphics, raster images, and pulling the two upper sliders left a bit. This didn't change anything for me.

 

I've read dealing with image files in Autocad is a common problem. Might anyone have a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
RobDraw

Does the image print when you print to paper? Have you tried a different PDF creator? Is the image on a nonplotting layer?

 

I recently had a situation where the image wouldn't print correctly while in a clipped viewport.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

I have no problems dealing with image files. Can you post YOUR TIFF file?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Organic

I often encounter this problem. The only solution I have is to save the image to a smaller quality (reducing the file size/resolution of it) and use that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tmld

Did you put the attachment on a non printing layer ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...