Jump to content

Having trouble logging in to the forum!


AutoCad Student

Recommended Posts

AutoCad Student

Finally Im logged in!! It takes me 10-15 tries to get logged in every time. I've sent a few emails to the administrator but I never get a reply!!

 

I can create this new thread but I can't reply to my own thread. This happens multiple times each day.

 

What can I do to resolve this problem?

Link to post
Share on other sites

Have you checked REMEMBER ME, or something to that effect,when logging in?

Once you do that, a cookie is set so that you should log in effortlessly every time.

Link to post
Share on other sites
AutoCad Student

yep, tried that. Seems I'm logged in at the moment. This is making me crazy! I might re-register with a new log on name, etc.

Link to post
Share on other sites
AutoCad Student

Turns out for some reason it was Explorer that was the problem. I switched over to Fire Fox and it works perfect now. I guess it was a cookie issue.

Link to post
Share on other sites
Turns out for some reason it was Explorer that was the problem. I switched over to Fire Fox and it works perfect now. I guess it was a cookie issue.

 

I use Explorer and have had zero problems. What version of Explorer?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...