Jump to content
ConMan

AM Shaft calculator result box text error

Recommended Posts

ConMan

In AutoCAD Mechanical 2015 when I run the shaft calculation command the result table is filled with "variable" names as opposed to correct names. See screenshot below.

 

Shaft new error.jpg

 

That's what came out this morning. I opened an older drawing that had a shaft calculation that was done in 2014. I suppose since it was created correctly in 2014 it still displays correctly in 2015. See screenshot below.

 

Shaft old okay.jpg

 

The only thing I could find about this after some googling was this thread at the Autodesk forums. I confirmed that the target location under Options was different between 2014 and 2015. However I can see no way to change target location in 2015 (and don't recall ever having to monkey with this in past). The "translator" folder didn't exist but I was able to create it and place a copy of the referenced "gefeko.mld" file in it but it didn't help. Tried running a new shaft calculation and still got same text field error.

 

Anyone have any ideas how to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ConMan

It looks like Service Pack 2 may have resolved this, I don't get this error any more and don't recall changing any other settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×