Jump to content
kifmarn

Tapped hole symbol not displaying in idw (2015)

Recommended Posts

kifmarn

I recently updated to Inventor 2015 and since then tapped holes are not displaying correctly in idw. They only show the core drill. My custom hole chart identifies them as tapped holes correctly but I want them to display correctly in the drawing also.

Any ideas? Is there a simple setting I have overlooked?

 

 

Kev.

PUNCH BOLSTER 2.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
kifmarn

OK, looks like nobody else knows...

I found the solution anyway; in the display options there is a tickbox 'Thread Features' which needs to be ticked. It must have been on by default in previous versions as I never needed to do this before?

 

 

I have attached a jpeg for reference.

Tapped Hole Issue.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
gbradley

Thanks for Replying to your own thread with a good explanation.

My tick box was unchecked too.

The picture is worth, well you know 1,000 words.

So much better than "Never mind I figured it out"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...