Jump to content
hubi

autocad 2010 portable stops at "_RIBBON" command

Recommended Posts

hubi

hyall,

am using a portable version of autocad 2010 on my laptop, it runs under Vista SP2, and when i launch autocad, it initializes; it displays the main window, but when it arrives a exexcuting the RIBBON command, it stops and there is the message in the command line saying "unknown command ribbon" and there is no ribbon commands displayed on the top of the screen, and as soon as i click anything, a window pops out saying "FATAL ERROR : an exception or something...." anybody can help please. this version of autocad works fine under XP, is it vista?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

A quick check finds Vista listed as an acceptable OS. It could be you had a bad install.

 

Where did you get your "portable" version of AutoCAD 2010?

Share this post


Link to post
Share on other sites
rkmcswain

Can you log into this machine as a different user (one that has never fired up AutoCAD) and try again?

It could be a local ACAD profile issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...