+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 52
  1. #1
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    60

    Default Autodesk Utility Design

    Registered forum members do not see this ad.

    I am working on AUD 2013 and have place a transformer in the plan i want to view it as 3d object how will i do it.
    thanks

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,448

    Default

    Isn't there a button in the lower left hand corner of your screen for both 2D and 3D views?

    AUD_1.PNG
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Super Member Murph_map's Avatar
    Computer Details
    Murph_map's Computer Details
    Operating System:
    Win 7, Win 8
    Computer:
    HP something or other and the laptop is an HP too
    RAM:
    2 gigs or 6 gigs in Laptop
    Discipline
    Utilities
    Murph_map's Discipline Details
    Occupation
    Boats and campers renting and repairs
    Discipline
    Utilities
    Details
    GIS and Map making.
    Using
    Map 3D 2016
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    TN or KY depends if I'm at work or home.
    Posts
    920

    Default

    I don't think AUD had 3D blocks, it didn't a few versions ago.
    Murph

    Need a boat or camper for the weekend?

  4. #4
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,448

    Default

    AUD_2.PNG

    AUD 2014 apparently does.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  5. #5
    Super Member Murph_map's Avatar
    Computer Details
    Murph_map's Computer Details
    Operating System:
    Win 7, Win 8
    Computer:
    HP something or other and the laptop is an HP too
    RAM:
    2 gigs or 6 gigs in Laptop
    Discipline
    Utilities
    Murph_map's Discipline Details
    Occupation
    Boats and campers renting and repairs
    Discipline
    Utilities
    Details
    GIS and Map making.
    Using
    Map 3D 2016
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    TN or KY depends if I'm at work or home.
    Posts
    920

    Default

    Quote Originally Posted by ReMark View Post
    Attachment 42007

    AUD 2014 apparently does.
    So it does.
    http://www.autodesk.com/content/dam/...o-1152x648.flv
    Murph

    Need a boat or camper for the weekend?

  6. #6
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    60

    Default

    I tried to open this page but the message is page not found can u tell me Youtube address for the slide.

  7. #7
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    60

    Default

    Basicall i am trying the same first of all i can not see the transformer when i switch from 2d to 3d and secondly it is not elevated.

  8. #8
    Super Member Murph_map's Avatar
    Computer Details
    Murph_map's Computer Details
    Operating System:
    Win 7, Win 8
    Computer:
    HP something or other and the laptop is an HP too
    RAM:
    2 gigs or 6 gigs in Laptop
    Discipline
    Utilities
    Murph_map's Discipline Details
    Occupation
    Boats and campers renting and repairs
    Discipline
    Utilities
    Details
    GIS and Map making.
    Using
    Map 3D 2016
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    TN or KY depends if I'm at work or home.
    Posts
    920

    Default

    Quote Originally Posted by kulfi View Post
    I tried to open this page but the message is page not found can u tell me Youtube address for the slide.
    Try this page http://www.autodesk.com/products/aut...esign/overview

    Also do you have a 3d surface in the project yet?
    Murph

    Need a boat or camper for the weekend?

  9. #9
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    60

    Default

    i do not have any surface in the project what you mean?

  10. #10
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,448

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    The surface would define the lay of the land so to speak.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

Similar Threads

  1. Autodesk Design Suite
    By CAD Panacea in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 8th Nov 2010, 09:00 pm
  2. Replies: 0
    Last Post: 10th Sep 2010, 07:20 pm
  3. Replies: 0
    Last Post: 11th Mar 2008, 06:10 am
  4. Drawing Cleanup Utility Now Available on Autodesk Labs
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 3rd Jan 2008, 05:22 am
  5. AutoCAD Drawing Cleanup Utility "DCU" on Autodesk Labs
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 11th Oct 2007, 10:30 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts