Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '2017'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I have been lead to believe that the status bar icons cannot be displayed as text, is this true? I might add that if the can, I haven't been able to find out how.
  2. Have this strange problem with video card in Solidworks 2017 on Windows 10. As you can see it on video that I made it, it's like the video card is lagging. It's not certified video card for Solidworks, it's NVIDIA GeForce GTX 750. Before Solidworks 2017 had I Windows 7 and Solidworks 2015, with no problems. This happens when I work in Solidworks 2017 couple of minutes. When I start working, everything is normal and then is beginning that to hapen. That happens if RealView is turned on or off. If I enable software OpenGL is everything working more slowly, but normal. I have tried everything for video card that this wouldn't happen, but nothing helps. Is there something that would help with this problem, or just simple must be certified video card for Solidworks? Or it's maybe related to Windows 10? video:
×