Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cross hairs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. My model space is black and my crosshair is white and the opposite in paper space. It used to be that when my crosshair was on a white object it would flip to black, but all of a sudden it 'disappears'. This is quite frustrating and makes some tasks a bit harder especially when using osnaps. I've not changed any colours except the AutoSnap marker, but this was ages ago so I know it's not that, I've even reset it just in case. So, does anyone know what causes this problem and how to fix it? Failing that, are there any workarounds? Thanks in advance, Safe.
  2. bobsy852

    Cursor going funny

    All of a sudden my cursor has decided it doesnt want to move whilst I enter commands into AutoCAD 2009 LT. For example, if I start typing "MP" for match properties, the crosshairs in CAD will stay in the place they were when I started typing. However the mouse cursor changes to a text style cursor (as in MS Word) and will continue to move. Then when I press return after I've finished entering the command, the text style cursor locks back to the position of the AutoCAD cross hair and then allows me to move again as normal. Any idea what I've switched on/off? Thanks for the help folks
×
×
  • Create New...