Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'family'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. magic_man1

    Default Instance Parameters

    I am modifying a pre-existing electrical panel family and the goal is to create text on the panel in elevation view to reflect the panel name. The issue I have seems to be that even though I type a default panel name in the "Panel Name" parameter (I used "zzz" so the value would stand out), when I load this family into a project and attempt to place my first panel, it comes in with a blank value in the "Panel Name" parameter slot. Typically, this would come in with a value of: "zzz". Again, this is an "out of the box" family that I am attempting to modify, so I am partly wondering if this is because a something has been done to force this field come into a project empty. Any ideas / thoughts are much appreciated. I will also say, that once the panel is inserted, you can give it a name, then update the family to include the functionality and everything works great (because it has a name now). The problem is, getting it to come in with a default name, so you can change it after placing it into the project. (I am using Revit MEP 2011) Thanks,
  2. I have been stumbling through creating new families in content center on and off for the past few months. I recently created a new Family with a part that I drew up. Since this went fairly easy I decided to keep going while everything was fresh in my head. Now I am stuck again. I want to create a new family called "Nipples" in the Tube & Pipe category. When I publish my sketched part I cannot select or create a new family in that category. If i create a new category called Nipples in the Tube & Pipe category all the parameters are also copied. I do not want this. Now, I can create what I need fine if I create an entire new category but I want this to be a family in the Tube & Pipe category. Does this make sense to anyone? I tried to explain as good as I can but I am getting frustrated with the forum at AutoDesk where I really never get my questions answered. I am using Inventor 2013.
×
×
  • Create New...