Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'laggy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi guys, I'm using AutoCAD 2012 on ASUS WIN 7, i5, 4GB RAM, Intel HD Graphic Card. For some reason my cursor becomes very laggy and jerky as I use the "Line" tool, that being said, my cursor is completely fine when I use any other tool. http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=15127843&linkID=9240617 I know in the AutoDesk "Knowledge Base" there's a similar Q&A for my situation, but after doing carry out all the AutoCad commands the cursor is still laggy. I don't have a face scanner or virus program turned on. My drivers are updated as well. So far, only "Line", "Polyline", and just about any function that involves drawing a line (eg: arc), my cursor becomes very laggy. Any help is greatly appreciated! Thank you! @ Grant - No I turned off my Virus program, and have a only AutoCAD running. Seeing my laggy problem is isolated to "Line" function, I'm thinking my problem is not a hardware/software issue, but more of a setting problem. Thank you for your reply though Grant!
  2. Had this problem for a while now, however, I have managed to solve it so thought I would share it. Not sure if it is a common issue and I currently use AutoCAD 2012. As the thread title suggests, sometimes after exiting the block editor, my drawing begins to 'lag'. It becomes very choppy when panning or using the mousewheel zoom and commands take a little longer than usual to respond. For me, all I have to do is a zoom extents and it's fixed, no idea how or why. Hope this may help others in the future
×
×
  • Create New...