Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mapiinsert'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I have a set of aerial images that I am hoping to use as a basemap for a paving project; about 20 images in total. Each is in TIFF format with an associated .tfw file. When using MAPIINSERT to place these images, only about six of them locate in the correct place. I can tell because I am placing them along with some GIS map linework. The remaining images place correctly relative to eachother, but very far from where they ought to be. I have tried placing them with other "Units for Insertion Point and Density," but it does not solve my problem. Could it be that they are somehow referencing a different coordinate system? My drawing is set to use HARN Oregon State Planes, North Zone, International Foot. I'm not sure how to view the info contained in the .tfw to see if there is something different about each of them. Perhaps if I could do that, I would be able to sort this out. Any help is appreciated!
×
×
  • Create New...