Jump to content
RONIN

delay when drawing pipe/conduit

Recommended Posts

RONIN

when I try to draw a 3d pipe/conduit, after I draw the conduit my computer has about a 30 second delay untill I can draw another one. This is only happened to me in one drawing. I am asuming there is some kind of setting I have to change but I havn't been able to find it yet.

 

Can anyone help me.

 

Thanks. :?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cad64

Since this question has received no replies, I have moved it to the MEP section.

 

You say this only happens in one drawing, so I'm guessing there is a problem with the drawing. Have you tried running an AUDIT to check for errors? If you have xref's attached, you will need to Audit those as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LifeoRiley0

Check your computer specs againtst the Autodesk specs and remember Autodesk sets forth MINIMUM specs. We went to using overlaid Xrefs instead of attached and this helped a lot. 3D pipe will make a drawing heavy very quick. Also check to see if your video card has the latest drivers installed (3dconfig).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...