Jump to content

Post Editing Bug


Lee Mac

Recommended Posts

Not sure if its just me, but I find that if I edit a post, when I come to saving the change, the page appears as though the post has been deleted, and I have to refresh the page, or re-enter the thread to see the change. Not too bothered, but it never used to happen, so was curious. :)

 

Using Firefox 3.6.

 

Lee

Link to post
Share on other sites

I will test that right now!

 

**** editing the post **** I add this line now

****editing again **** It worked just fine. When I pusshed the Save button the post appeared changed in its place

Link to post
Share on other sites

3.6 is awesome IMO - I love that customisable header... :)

 

Not sure what it is then... oh well - I'll put up with it, but I'd be curious to see if anyone else experiences it :)

 

Thanks Guys,

 

Lee

Link to post
Share on other sites
My Sage-addon des not work with it yet so I am a sad puppy :(

 

Yeah, I haven't upgraded because I don't want to lose my MinimizeToSystemTray addon.

Link to post
Share on other sites

Just switched to Firefox 3.6 from IE 8.0 when I swapped out my old computer for a newer model. No problems here with editing of posts. Still trying to get used to Firefox though.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...