Jump to content
alf123

X Reference problem PLEASE HELP!!

Recommended Posts

alf123

I have a big problem I am working with AutoCAD Architecture 2009, the day before yesterday everything was fine and my xref was working perfect.

But yesterday I started to get some errors, after I reload xref, I am missing elements from the drawing, getting extra lines and the worst of all my drawing is getting all mixed up. Especially the walls, they don't merge with each other like in the original file.

They are all separate, first I thought that my drawing had a problem, so I purged it. But now I try to open and old file and is the same thing. So I try my laptop to see if it will do the something and yes it did???? So I am thinking the only thing left is to install the program again, I have to finish this project so I my try with the laptop and see how it goes, any suggestions?????

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vic Poole

Post a screenshot of your problem - maybe an insbase needs adjusting or something simple like that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...