Jump to content

Multiple bus gone nuts.


ko31505
 Share

Recommended Posts

I am going through the motions to learn the program and have hit a snag. I keep trying to impliment a multi line bus on my drawing but every time it keeps teeing off so I have twice as many wires whenever I change directions of the bus. Is there a way to turn this off? it is driving me nuts.

Link to comment
Share on other sites

Can you post an image so we can see the nature of the problem?

 

Where are you starting you bus wires from? A component? Another bus? Empty space (vertical or horizontal)?

Link to comment
Share on other sites

I find that unless I enter C at the command prompt to continue the AEMULTIBUS command (and F to flip wires at right angles) I can only change direction once. Is that how you do it (change direction more than once)?

 

You did change the number of wires you want to use in the Multiple Wire Bus dialog box right?

Link to comment
Share on other sites

is this the cause?

"Window select starting wire connection points

to (T=wiretype)(Continue/Flip)c"

 

That is what appears in the command box.

 

It still does the tee-ing with "C" or "F"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...