Jump to content

linetype and hatching issues


Recommended Posts

Having an issue with linetypes in a drawing changing from dashed to continuous in appearance on the screen, but the layer linetype is still showing dashed and the linetype scale is set to 1. Any suggestions?

 

Also, I'm new to the AutoCadLT 2009 edition. I used both AutoCad R11 thru R14 years ago as well as AutoCad LT back in the late 1990's. Hatching doesn't appear to be the same as it used to be and I haven't been able to create a hatch pattern in a polyline object. Any help would be appreciated.

Link to post
Share on other sites

for getting the linetype display correct.. read about msltscale & psltscale in help file & undestand the settings

 

to hatch polyline object you can choose 'selct object' option in hatch dialoguebox instead of 'pick point' option.

Link to post
Share on other sites

It might help too if you picked up a good after-market AutoCAD reference book. Check out suggested authors in the AutoCAD FAQ section of this website.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...