Jump to content
Arvid93

AutoCad2011 Lofting Problem: Guides doesn't work

Recommended Posts

Arvid93

I try to loft (solid) a couple of circles with varying diameter and when I choose the guides (red) it tells me "The selected entities are not valid.".

I cant understand why it doesn't work. Anyone wanna take a look at it?

Lofting.dwg

LoftingProblem.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
kencaz

Try lofting circles not surfaces and you should only need the yellow line and use the "path" option during your loft.

 

KC

Share this post


Link to post
Share on other sites
fahim108

Or you may SWEEP your circle to that polyline path, then use the "Scale along path" option (from the solid's property flag) to get a smoother result.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arvid93
Try lofting circles not surfaces and you should only need the yellow line and use the "path" option during your loft.

 

KC

 

That worked pretty well, but it was not exactly along the guidelines, but thanks anyway! :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arvid93
Or you may SWEEP your circle to that polyline path, then use the "Scale along path" option (from the solid's property flag) to get a smoother result.

 

That worked excellent, Thanks alot! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...