Jump to content
joker3201

Half Scale Publishing

Recommended Posts

tzframpton
Well Remade all page setups in a new template. The new page setup worked great for my print to pdf, got rid of the moving lines issue that I had. Lines would be missing on one page the would show up on the other. Now thats fixed. Thanks. As for printing my 11x17 layout tabs to letter it has not worked as of yet. I am planning on trying again when I have.

 

Thanks for all your help StykFacE.

 

Matt

What procedure are you using that's not working? Can you give me an example of your settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Honda Matt

Heres step by step:

1. Select all layout tabs that I want to print.

2. Right click, Select "Publish Selected Layouts...

3. Select all sheets. Under Page Setup / 3D DWF switch to my LETTER page setup.

4. Under Publish to... switch to Plotter named in page setup.

5. Double check that everything is checked correctly and hit publish.

 

One sheet print out with the error that I showed before.

I use the same procedure when I print to pdf. Just select my PDF page setup and that works just fine.

 

Here is my page setup to print to letter & the Publish dialog box.

 

It works fine if I plot one layout tab at a time.

 

LETTER Setup.pdf

Publish Dialog Box.pdf

Edited by Honda Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites
rkent

I left it go for awhile and nothing happened.

 

Thanks

Are you from Pennsylvania? Just curious because I have noticed folks from that part of the world using 'left' in that way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzframpton
Heres step by step:

1. Select all layout tabs that I want to print.

2. Right click, Select "Publish Selected Layouts...

3. Select all sheets. Under Page Setup / 3D DWF switch to my LETTER page setup.

4. Under Publish to... switch to Plotter named in page setup.

5. Double check that everything is checked correctly and hit publish.

 

One sheet print out with the error that I showed before.

I use the same procedure when I print to pdf. Just select my PDF page setup and that works just fine.

 

Here is my page setup to print to letter & the Publish dialog box.

 

It works fine if I plot one layout tab at a time.

 

[ATTACH]25932[/ATTACH]

[ATTACH]25933[/ATTACH]

Hmm. Have you tried testing it on another printer? To me it seems the error might be the printer since the publish to Letter works when you are creating PDF's.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Honda Matt

Wish I could try another printer. We only have the one. Never thought it could be the copier/printer that we have.

I'll just keep doing things the way I am and hopfully we get a better copier/print soon and hopfully that will fix the problem.

 

Thanks

 

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...