Jump to content
jesskeene

Model Space quick view layout not updating.

Recommended Posts

jesskeene

Hi there,

I am having an issue with my template that I created from an old drawing: the quick view layout thumbnail still shows the old drawing in model space. All of the paper space thumbnails update themselves as I work, however model space does not. It shows the old drawing both when I hover over the model space tab, and also when I pull up all of my quick view layouts. I am using AutoCAD 2009, Is there a way to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

Try setting the system variable UPDATETHUMBNAIL to a value of 15 and see what happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jesskeene

I just checked it, it is already set at 15.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

Just for fun reset it to a value of 1 then force a Regen. What happens?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jesskeene

Nothing happened, it's still stuck with the old drawing thumbnail. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...