Jump to content

Problem with Custom Command Buttons


parkerdepriest
 Share

Recommended Posts

I have two lisp routines I'm using to enforce some CAD standards in our office.

 

The first, STANDARD11x17, changes Dimensions, MLeaders, and MText to the appropriate styles. It prompts the user to "Include MText?" Yes or No.

 

The second, NORMAL, changes all layer plot style names to "Normal".

 

I've created toolbar buttons for these, using ^C^C (load "normal") normal

 

When I type in the commands at the command line, everything works fine, but when I try to use the NORMAL button after running STANDARD11x17, I get the following error:

 

Command:  STANDARD11X17

Include MText?(load "normal")
Can't reenter LISP.

Invalid option keyword.

 

Please help!

Link to comment
Share on other sites

The first, STANDARD11x17, changes Dimensions, MLeaders, and MText to the appropriate styles.

 

Shouldn't this already be defined in the default template to begin with?

Link to comment
Share on other sites

ReMark,

 

The styles are defined in the template, but our template also has tabs for 8.5x11, 24x36, and 34x44. They each have corresponding commands.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...