Jump to content

Why Am I Getting a 403 Error?


Recommended Posts

That's my age in days not my post count.

 

Is that the latest version of Chrome?

 

If you have another browser available like IE for instance you might want to test with it.

Link to post
Share on other sites

Maybe one of the mods has an answer.

 

I take it that the problem only happens here at CADTutor and not at any other similar type website?

 

In the meantime try clearing your browser's cache. Might also try clearing your browser's cookies as well.

Link to post
Share on other sites

I didn't want to point out the obvious Rob so I elected to hear thag out. A selective 403 problem at one site. Hmmmm......puzzler.

Link to post
Share on other sites

Yeah, sounds like a local problem. Cookies and cache, in addition to making sure browser is up to date, as ReMark said, is a good start. Get rid of all temp files, defrag, and other regular computer maintenance tasks wouldn't hurt and should all be done on a regular basis.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...