Jump to content
Epicurwin

Plan Region Causing Error When Syncing

Recommended Posts

Epicurwin

I made a plan region to create a new view range for a portion of a plan view. It worked great but when I tried syncing to the central I got this error, "Multiple Spaces are in the same enclosed region. The correct area and perimeter will be assigned to one Space and the others will display "Redundant Space." You should separate the regions, delete the extra Spaces, or move them into different regions." When I deleted the region and synced it worked properly. I thought plan regions were specific to views why would they cause errors with spaces someone else made in different views?

 

Edit: Now it has the same error without the region maybe it isn't related but I don't think I did anything with these spaces.

 

Edit 2: Somehow we had the spaces duplicated and it was under our workset but I have no idea how it happened.

Edited by Epicurwin
New information

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzframpton

So all fixed now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Epicurwin

I think, just not sure how it happened. I just deleted the duplicated spaces and I could sync.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...