Jump to content
aosp

Pasteclip is pasting everything as a block reference

Recommended Posts

aosp

I'm using AutoCAD 2015 on a 2D drawing, and usually use CTRL-C and CTRL-V for my copying. Today, for some reason, everything I copyclip and pasteclip comes out as a block reference. It happened first with a single-segment polyline, then I tried a few other objects - dtext, rectangle, closed polyline. Same thing.

 

The regular copy command still works fine, however. Anyone have any idea what's going on? Is this a setting I inadvertently changed, or a bug?

 

Also, this is a file I've been working in regularly for a year, and it's just today that I saw this problem for the first time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RobDraw

Does a restart fix the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
aosp
Does a restart fix the problem?

 

Er ... good point. Sometimes I forget the obvious. :oops:

 

Thanks, and yes, it did.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...