Jump to content

Recommended Posts

jUNI0R

Hey guys,

 

Im having trouble with AutoCAD at the moment. Im using Raster Images in my CAD file that i have in model space, and i was always able to view them with 'High quality geometry' on in the 'Graphics Performance' settings. But today it isn't working, i need to turn it off to view the image. That is fine but not the best, but now my CAD documents have gone all Shiny and looks way weird. I dont know if the PC is dying or if im just unlucky today. Ill added a picture of what im looking at so you can all understand it better.

 

Thanks in advance for all the help.

 

Capture.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
jUNI0R

Also i forgot to add, the PC i'm using at the moment is i7-6700 CPU, 16GB RAM and 960GTX VideoCard.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

What have you done so far in the way of trouble shooting the problem?

 

-Did you invoke the REGEN command?

 

-Did you shut down AutoCAD and restart it?

 

-Did you shut down your system then boot it back up, followed by restarting AutoCAD?

 

-Are you experiencing graphics issues in any other program besides AutoCAD?

 

-Do you have the latest drivers for your video card?

 

-Have you installed the latest service pack for AutoCAD 2017?

Edited by ReMark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×