Jump to content
Oscar

Viewport keeps disappearing...

Recommended Posts

Oscar

My engineer wants me to create two view ports on two different areas of the waterline. Everytime I do the "MView" command to create a viewport it goes through but then it ask me to regen and my viewport on the bottom right disappears (Pic #2). I try hitting Regen again and it still wont come back. Please help. 

 

 

 

 

 

 

1678699054_VIEWPORTBEFORE.thumb.JPG.418062e5fda3295d2a26b9280136586a.JPG2016440076_VIEWPORTAFTER.thumb.JPG.f65b03aaa5b376f2405e73a2ef0ecced.JPG

Edited by Oscar

Share this post


Link to post
Share on other sites
nukecad

Maybe the MAXACTVP variable has been changed?

 

Sets the maximum number of viewports that can be active at one time in a layout.

 

https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/learn-explore/caas/CloudHelp/cloudhelp/2016/ENU/AutoCAD-Core/files/GUID-86846A4D-4E21-4E62-A710-E7B55243452D-htm.html

Edited by nukecad
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oscar
59 minutes ago, nukecad said:

Maybe the MAXACTVP variable has been changed?

 

Sets the maximum number of viewports that can be active at one time in a layout.

 

https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/learn-explore/caas/CloudHelp/cloudhelp/2016/ENU/AutoCAD-Core/files/GUID-86846A4D-4E21-4E62-A710-E7B55243452D-htm.html

 

the MAXACTVP was set to 4 great call 👍 I set it to 64 and problem solved. thank you so much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×