Jump to content
marcdeleon

Plotsyles not working (drawing plotting in color)

Recommended Posts

marcdeleon

Hey guys, 

I've been trying to plot a simple landscape drawing and the output of the drawing always shows in color. 
538622370_ScreenShot2019-01-15at10_07_07PM.thumb.png.76fb17c6b3e087712575da5d83c60c1f.png703732983_ScreenShot2019-01-15at10_07_19PM.thumb.png.aedd2e1cb32057045192a8deec108d1f.png495766311_ScreenShot2019-01-15at10_07_29PM.thumb.png.850db28eadc5d23df190a2dfc8f70b39.png539403183_ScreenShot2019-01-15at10_07_41PM.thumb.png.4ce0f5cb29382ff4690b21a56ed2a48a.png
under 'Plot style table' - "print with plot styles" check box is checked..

i've uploaded some photos to help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

     

I have moved your thread to the AutoCAD Drawing Management & Output Forum.

 

Hard to say without having the plotstyle to look at and the .dwg. True Colors will plot in color and so do color images, unless you set the printer's drivers to only plot in B&W.

What exactly are you trying to plot "not in color"?

Share this post


Link to post
Share on other sites
rkent

There is a warning symbol next to the plot style making me think that the drawing is set for stb but it is looking for a ctb.  Confirm if that is the case or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×