Jump to content
donaldo

XREF Not loading

Recommended Posts

donaldo

I have been sent a zip files for some road drawings that were produced in civil 3D.

I have successfully downloaded them all however in the contour drawing zip file the contours do not appear when I open the main drawing though they are visible in the preview window.

I have reloaded the xref as some are shown as not loaded, I have set a new path back to the xref folder and as a final attempt I was advised to download a 3D enabler from autodesk which I have done but the contours still do not show up. (In their place are rectangular boxes labelled surface elevation label)

I have very little experience using xrefs so I'm possibly missing something fundamental but any pointers appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cad64
donaldo

Yes, I just needed to upload the latest Civil 3D Enabler which you kindly provided a link to. Its sorted now. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cad64

You're welcome. Always happy to help. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...