Jump to content
Gali

Why my plot style is not appear in the preview ?

Recommended Posts

Gali

Hi Everyone
why I don't see the configuration of the plotstyle in the preview.
It appears all in color , while it supposed to look: some black and some color . 

thank you in advance !

Share this post


Link to post
Share on other sites
RobDraw

Without any information about your plot settings, it's impossible to say for sure.

 

My first guess is that the "Plot with plot styles" box is not selected.

Share this post


Link to post
Share on other sites
BIGAL

Like Robdraw do also you have the correct ctb selected ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

Objects, etc. that I need to plot in color and the rest B&W, I set the colors to True Colors and use the Monochrome default plot style. IIRC, works with CTB and STB.

Other than that, you'll need to supply more information.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...