Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '.shx'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. we switched from civil 3d 2012 to 2014 and since we switched my copyclip (ctrlv or right click ) will work for the first few times then after that it will say "duplicate definition of block XX ignored Substituting [simplex.shx] for [TB.shx]. Substituting [simplex.shx] for [GB-LD.SHX]. Substituting [simplex.shx] for [TC-ROMND.SHX]. this happens when pasting the same item in that ive already pasted in 2-3 layouts and once this starts happening i cant copy paste at all untill i shutdown autocad and reset my computer (which only works like 30% of the time) also this would happen regardless of what the object is i could draw a line and not be able to copy paste it. and another thing it does when this starts happening is it creates a few dozen random blocks *A2556 etc etc that i have to purge out. please help me with this issue ive managed to figure out/deal with all the other issues autocad 2014 has brought to us but this one i cant figure out for the life of me and its not just my computer it happens on all of them and happens even if you start a project with nothing
×
×
  • Create New...