Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blank'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I am currently building a new 64bit Windows 7 image for deployment across our engineering college, I have downloaded and installed the offline help files for AutoCAD mechanical 2015. The Add/Remove programs wizard is showing the help files as installed, the options dialog for the help files is pointing to the correct location and that location is in the Trusted Folders list. However, when I click on the Help option, or press F1, the Help window opens but is completely blank. I can navigate to the folder and launch the 'index.html' file in a web browser and navigate the files just fine that way, but they will not work in the Help dialog. Has anyone got any ideas that I could try??
  2. The boss wanted a PDF plotted, but not at the scale on the page. There's probably a better way to do it, but I did this: a) insert into AutoCAD as xref b) scale up to actual size c) plot with desired scale Only one problem. The sheet came out blank. The PDF xref looks white on my black Model Space screen, although it looks black on my white preview screen. The reason I'm posting this is because I found a way to make it work. Instead of plotting to paper, plot to another PDF. That way you'll know if it turns out blank. The only way I could get it to show up was to use the Plot Option (wait for it) Plot Transparency Update: when I rotate the PDF xref before plotting, AutoCAD crashes. One of those mysteries.
×
×
  • Create New...