Jump to content

Show yourself thread error


dbroada

Recommended Posts

David,

In new posts the "show yourself" thread is showing a new post. I can get to the first page but trying to access any other page produces the following error.

 

Forbidden

 

You don't have permission to access /forum/showthread.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

 

(just to let you know)

Link to post
Share on other sites

I get the same. Looking at it, the problem is with the thread title and specifically the "....." in it. As it used to work I imagine a PHP global variable is different on the new server and is stopping it working. You can access the latest page (or any page) of that thread by going to http://www.cadtutor.net/forum/showthread.php?8969-Okay-the-quot-Show-Yourself-quot-thread/page56 (i.e. removing the ..... from the hyperlink).

Link to post
Share on other sites
CADTutor

Thanks Dave. The culprit was all the dots in the thread title. I've removed them and it's now working. As part of the new security regime on this server, suspicious characters or character combinations in URLs will throw a Forbidden error. I don't envisage this being a common occurrence but I'd rather be safe and have to edit a thread title once in a while than go through all that grief again.

Link to post
Share on other sites
Thanks Dave. The culprit was all the dots in the thread title. I've removed them and it's now working. As part of the new security regime on this server, suspicious characters or character combinations in URLs will throw a Forbidden error. I don't envisage this being a common occurrence but I'd rather be safe and have to edit a thread title once in a while than go through all that grief again.

 

I don't blame you a bit - and thanks for the fix.:)

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
CADTutor

Thread title renamed, now OK.

 

Just an update on this issue. It is a recognised bug in vBulletin and is currently due for fixing in the next release.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...