Jump to content
Elsa

Cannot Purge Unwanted/unused Linetypes

Recommended Posts

Elsa

Hi,

 

When I open a new template all the correct linetypes are there and the drawing works fine, I can purge and they are deleted if not in use.

 

When I copy ANYTHING from one of my existing drawings which contains all these odd linetypes then they all appear in the new drawings and they will not purge.

 

ANYTHING = Text, blocks, lines... etc.

 

From reading about similar problems I think it has risesn from Binding/Inserting (I cant remember which one I used) of a Xref orignially from Microstation into a drawing I did about 3 months ago. The linetypes have just stuck around.

 

 

Any suggestions on how to remove them?

 

I have added a screen shot, hopefully it worked.

 

Thank you!

 

 

Linetypes.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

Can you post a portion of the drawing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Elsa

As in a dwg.....?

Share this post


Link to post
Share on other sites
BIGAL

Use Wblock to create a bit of the original drawing just cut a square of it out, a small dwg will be made so it can be posted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Elsa

partial drawing.dwg

 

Other people in the office have opened the drawing on their computers and not incounted the linetypes... so they may not be there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...