Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bind'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi, When I open a new template all the correct linetypes are there and the drawing works fine, I can purge and they are deleted if not in use. When I copy ANYTHING from one of my existing drawings which contains all these odd linetypes then they all appear in the new drawings and they will not purge. ANYTHING = Text, blocks, lines... etc. From reading about similar problems I think it has risesn from Binding/Inserting (I cant remember which one I used) of a Xref orignially from Microstation into a drawing I did about 3 months ago. The linetypes have just stuck around. Any suggestions on how to remove them? I have added a screen shot, hopefully it worked. Thank you!
  2. LunarKitten

    XREF - Bind and Insert

    I have used AutoCAD for ten years but I'm struggling to understand the difference between Bind and Insert I thought one option brought in all the layers of the Xref and preceded the layer name with $ codes, etc. so you could differentiate between what is on the live drawing and what was brought in from the Xref. And the other option combined all elements on the Xref's layer into the layer of the live drawing - so avoiding the repeated layers of above. Does that make sense?
×
×
  • Create New...