Jump to content

Recommended Posts

sweetafton

I have created a customised paper size in page setup (3000X900mm); the viewport is a clipped polygon which was chosen as I wished to create a small legend in the bottom corner.

 

Although the drawing has only 1 viewport, when I attempt to plot, the console reads "plotting viewport 2" and nothing actually plots. The plotter is working fine for other drawings. Any ideas what might be wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
MSasu

If you didn’t explicitly disabled it, there will be a new viewport in each new layout (Options -> Display -> Layout elements -> Create viewport in new layouts). So, probably there is another viewport below the one that you just added. Chances are that the contours of this viewport are on drawing area’s edges, so not easily visible; to check this do a zoom extends and chose View -> Zoom -> Out from menu to investigate.

 

Regards,

Mircea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...