Jump to content
joneric13

Xref Layers and settings not carrying over to Sheet Set. Please help!

Recommended Posts

joneric13

Hi All, Need some help!

 

My problem is this; I have several production sets (Sheet Sheets) of drawings in which the referenced drawing's layers are not carrying over.

 

To clarify; In my base file file I went through and froze out and changed the color of several layers. When I reference that drawing into my sheet sets all of the layers are turned back on and set to the original colors. I should also note that the offending referenced drawing is also an xref. It is a large architectural drawing with several dozen nested xrefs refernced into a base file in which I have inserted blocks and symbols.

 

I've tried different VISRETAIN settings and other options. Nothing seems to work. I've also went through various forums and tutorials to try and solve the problem before I posted here. I'm at my wits end!

 

Any help would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...