Jump to content
artisteroi

Viewport printing weird

Recommended Posts

artisteroi

So I have this layout page with 4 viewports on it. all of them are set to print in legacy hidden. 3 of them print perfectly. t 4th one prints partially hidden, paritally wireframe. 3D objects in the faulty vport that are large print hidden, smaller objects are in wireframe. and medium objects can be partially see through.

 

This is the weirdest error I have ever seen in autocad. anyone have any ideas?

 

also. I tried copying the working vports. didnt work. If I make the faulty one smaller, only show half my image, it becomes all hidden. showing the full drawing screws it up. (maybe too much data for the video card?)

wierd print.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

Would you be willing to share your drawing with us (via Dropbox for instance)? I suspect the file size is quite large.

Share this post


Link to post
Share on other sites
artisteroi

I cant sorry. Confidential. Even posting the pic might get me in hot water.

 

I'm pretty competent with Autocad. And have tried everything that is within reason. It has to be something outside the normal variables. Have you ever seen anything like this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
artisteroi

a guy at augi told me to set HIDEPRECISION to 1. fixed it right up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...