Jump to content
reesecup

Fatal Error when plotting

Recommended Posts

happyhippy42

Well, I followed the advice of SLW210 and ReMark, and downloaded and installed the two service packs and the plotting update. Rebooted. HALLELUIA! IT WORKS! Thanks so mush guys! You saved my life!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

Glad to hear your issue has been resolved but the credit goes entirely to SLW210. I just kept the thread active until someone with a better suggestion came along. LoL

Share this post


Link to post
Share on other sites
happyhippy42

It would be interesting to hear from the other people with this problem, to see if their machines responded to the service packs and upgrade. Thanx again guys for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

Since the Autodesk fix for plotting was actually dealing with the drivers shipped with AutoCAD 2000, if the update doesn't work you will need to look at the plotter drivers being used I would think, might also be why a Windows update seems to be a culprit in some cases.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jtmccall

Running the AutoCAD service packs worked for me too. Thanks for everyone's help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...