Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'autocad 2012 lt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi, I have been using AutoCAD 2012 for a few years now (only just today upgraded to 2016) but for the past 6 months or so, any drawings that I create in AutoCAD cause this "proxy graphics" window to come up for my colleague. We have both been using AutoCAD 2012 LT and as I said, it has only been happening in the past 6 months or so. Before that it was fine which makes it unusual. Also, there is nothing on the drawing which is missing when he opens it and it has all entirely been created on the same program on a different PC (drawing border, logo & all). This happens for every single drawing that I create! The other weird thing is, I created our drawing borders & it happens when he opens the CAD blank template drawing too, but it never used to happen! Does anybody have any ideas? Please help, Liam
  2. Andy Clarke

    Flatten Command

    Hi Sorry if this has already been discussed and a solution has been found, i have been searching but can't find a solution that has worked for me. i am currently working using AutoCAD 2012 LT and work with OS Site Plans and on a number of plans i have had a problem where some of the objects (lines, circles, arcs) are on a different Z elevation and have problems with snap and trim ect. one solution i come across was creating a new command ( C^C_move;_all;;0,0,0;0,0,1e99;_move;_p;;0,0,0;0,0,-1e99 ) which in most cases has worked for me but have noticed some objects have been removed from the drawing. i hope someone will be able to help as this has stressed me out over the past few weeks Thanks Andy
×
×
  • Create New...