Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'reset'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. mickeforsberg

    DLine object snap resets

    Hi! I'm trying out the dline command in Autocad LT 2016, and it works pretty well. However, after each command is finished, and I start a new dline command - the object snap resets and no snap setting is selected, so I have to select them everytime I start a new dline command. You guys have any idea why it doesn't save the OSNAP state? Works fine with line command. Edit: The object snap modes gets deselected, but the OSNAP is still set to "ON". If I during the dline command type S(NAP), it shows as "ON".
  2. hawkesj12

    Autocad issue

    I have an issue! I am working in Autocad 2010 on my desktop. I have autocad 2012 on my laptop. I have recently saved a 2012 DWG and opened it on 2010 and saved. Now when I am on 2010, my properties and visual styles is a screwed up. I was wondering if I could just open autocad 2010 without all my changes. almost like opening it as I did the first time. If I did that my proprties and visual manager would be restored. Please help!!!
  3. Hi all, I've copied and pasted sections from old drawings into new ones, and it seems to have completely messed up some fundamental aspects of my AutoCad. After I pasted I received some error message which I didn't understand. I think it said something about a "Language" problem, (Needless to say I clicked the nice big "OK" button without any thought). Now, every time I open CAD there are these square symbols where there should be text - and I haven't a clue what's going on. I am running CAD from my company computer, so can't use the add/remove programmes repair trick. Does anyone know how I can reset all/relevant settings within CAD to get things back to normal? I'm running the 2010 model. Many thanks James
×
×
  • Create New...