Jump to content
EJMpurdue

Color to monochrome issue when plotting in paperspace (CAD 2011)

Recommended Posts

EJMpurdue

Hello, I'm a newbie to the forum, but have been using CAD for quite some time. I usually plot drawings directly from model space since they don't have to be professional or have title blocks for my job. I guess I have gotten a little rusty at paper space and now I am having a color plotting issue that I am determined to figure out one way or another.

 

My layer colors show up correctly in paper space, but as soon as I do a plot (to pdf or to the printer), everything, other than the raster images I have in the title block become monochrome. I have tried changing the plot styles, even going so far as to set up a new one that seemed like it should have worked, but I'm stumped.

 

I don't know if this is providing enough information, so please feel free to ask additional questions if I need to be more specific about something!

 

Any help is much appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites
BIGAL

Check your CTB file on right side of PLOT screen as a default try acad.ctb if you open it up and choose a color above 10 it should be set to object color. You can make as many CTB as you want if individual plot configuration mixture of color and BW.

Share this post


Link to post
Share on other sites
EJMpurdue

Thanks for the suggestion...I still can't figure it out. I changed the plot style to acad.ctb and checked the color settings. I did a screen capture, and tried to attached it...hoping it works when I post this. Maybe I'm missing something simple. All the colors say 'use object color'. I wasn't sure if you meant change the actual color of the layer to something above 10, but I tried that as well. PLOT_STYLE.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

Attach a copy of a representative drawing to your next post and someone here will take a look at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
BIGAL

Only other thing is in Layers you can have viewports with different layer colors than those drawn in model space got to the far right and have a look at VP Color & VP Plotstyle all should be the same

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...