Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3d orbit'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. sandiegophil

    Pipe network in 3d view

    Hello, I am giving a presentation of a rather extensive pipe network I created. It doesn't seem to matter if I walk, fly, drive through or orbit the model, all pipe to pipe connections look like two paper towel tubes stuck together at the center. The plan view is fine, with bends and such but not in 3d. Any help or suggestions would certainly be appreciated. Regards, Phil
  2. Hi All, I have having issues with 3D Orbit in AutoCAD 2012. I have attached a drawing that exhibits the symptoms. The attached drawing contains blocks and simple entities to define a set of handrails. The original drawing contained all of the platform steelwork and was very slow and jerky when using 3D Orbit. I systematically removed items from the drawing until i was left with these entities. When I use 3D orbit in this drawing (zoomed to show full extents) there is a lag between the mouse input and the orbit, however when I explode the blocks, the 3D Orbit works as expected with no perceivable lag between mouse and movement. This is also the case in the original drawing. The performance of the 3D Orbit also recovers when the layer that these entities are on is frozen. I was originally suspecting drivers, hardware acceleration and object enablers, but this issue occurs on multiple machines with and without acceleration or OE's. Thanks in advance for any input on this issue, Colin Holloway Handrails.dwg
×
×
  • Create New...