Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'corrupt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I've tried macros, have done FLATTEN, and tried to set Z coordinates to zero multiple times, but still have a corrupt file that does not have all line art on Z=0. I need help flattening two plan files so that line art will show all coordinates at Z=). I will consider sharing via Dropbox if someone with a good showing & history on this site will help. Can also look into compensation via PayPal if desired. This is an ongoing problem for me and has been exacerbated by going between Revit, AutoCAD, and Sketchup, which sometimes exports 3D data. Email feature from cadtutor has been enabled, please contact via email. Sincerely,
  2. We are currently using Autocad 2014 and a couple stations using Autocad 2015. For some odd reason lately our drawings are being corrupted somehow. It is quite confusing. Say we create a drawing at 8AM and save and print it. Later that day we want to open it to make a revision and when we double click to open the drawing, it doesnt want to open. Almost like the file doesnt exist. I run recovery and it says no errors detected but still doesnt open it. Tried using insert(says invalid), xref(says invalid), etc.. nothing. THE ONLY THING THAT WORKS, is I have to logon to our Conference room computer that still has trusty ole AutoCAD 2002 installed and I am able to open it from there. However, the fun doesnt stop there. If I open and save the drawing from that station I am still unable to open from 2014/2015. I have to CTRL+A and copy everything into a "NEW" drawing then save that drawing over the existing one. Only then am I able to open this drawing. Am I missing something? Is there anyone else out there experiencing this? Please chime in. Thanks
×
×
  • Create New...