Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gaps'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I'm using MEP 2010. In Schematics workspace, afters setting the gap width in the settings, the gap between two crossing schematic lines does appear in the drawing. Once the file is closed and reopened again, none of the gaps appear. However the gaps will appear in lines newly drawn in the same drawing but not in the existing ones. Is anyone familiar with this situation and does anyone know the solution?
  2. wirty91

    Hatching and gaps

    Hey! I have tried to search solution to this gap problem but with no success. AutoCAD generates gaps to my drawing, sometimes there is NO gap and then it says there is when I'm selection new are to hatch (puts the red circle to old place where it didn't earlier say there is gap!). I have tried to use Gap Tolerance tool first with value of 10 but it didn't work. After that I changed it to 1000 and it worked but the hatch area wasn't good. I also tried to pull line over other and trim it, didn't work either. Used also join but it didn't work... I have used object snap always when I
×
×
  • Create New...