Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plot preview'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I've edited the plot style table in the past to do things such as change yellow to print black. I've also successfully used it to select monochrome to print B&W. Currently it's not working. I can select a different plot style, apply it and see it look correct in paperspace. However, when I preview or print it, I still get yellow, printing yellow or if I try monochrome, it will still print in color. I make sure to click apply to layout and I've also tried restarting ACAD and neither seems to help. I've also tried using the page setup manager and it still prints differently than what I select. Is there some other variable I can turn on or off that I am not aware of?
  2. I'm creating a new project drawing and have x-ref'd my base drawing onto the sheet to be plotted. I can see the base drawing thru the viewport while in layout, but once I try and preview my plot the drawing inside the viewport is not visible. that is, I can see the preview of my sheet border & title block, but nothing within the viewport shows on the preview screen. What am I doing wrong?
×
×
  • Create New...