Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vista'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. I had Vista crash (go figure) and had to do a restore. I am trying to reinstall AutoCAD civil 3D 2009 (discs are bad and Autodesk does not have any copies as the only support the last three years) from a backup from an external harddrive. I click on the setup.exe file and it begins to initialize and then pops with an error " The copy function cannot be used. Failed to copy the following file: SetupRes to C:\Users\\AppData\Local\Temp\… I can see that files have been copied to the folder but not sure why the error message. Can anyone help?
  2. Graeme

    2014 LT Issues!

    Just discovered 2014LT will not operate under Vista OS. XP -yes, W7-yes, but NOT Vista. That has, shell we say, left me rather annoyed!
  3. I just installed this free software, which works a lot like AutoCad, with a command line so I don't have to fish for icons and sort through menus. I like it a lot. But it crashes consistently when I click on the screen. For example, if I try to select a zoom window, or if I click on the screen for no reason. I found that it does not crash if I am working in the linear dimensioning command, when I click on the screen. I have Vista, which is going to change soon. I wonder if that's the real problem. People don't seem to have too many complaints about this program.
×
×
  • Create New...