Jump to content

Post header not displayed


ReMark

Recommended Posts

Any Idea what the Swamp uses, I have not run into this at the swamp, yet. Of Course I am seldom on the Swamp. I have Chrome here at work, but I really do not like it. I guess I will install FF but I was waiting till they upgraded my CPU.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • SLW210

    8

  • CADTutor

    6

  • ReMark

    3

  • irneb

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

It looks like SMF instead of vB. I use SMF myself for an intranet forum, it's pretty robust out the box. But I don't think David would want to move over just willy-nilly, it's a pretty big job to port the posts from one to the other. Not to mention you would probably loose any links to specific threads / posts (since it would use a new indexing system).

Link to post
Share on other sites

David, since it seems there's a problem with code tags, is it perhaps some JavaScript used to stretch those tags to match the client's screen? I know AUGI was looking at such fix prior to the BS. And IE is notorious for inconsistencies with JavaScript (especially between its own versions).

 

Maybe you could have a test for the version of IE, and if below 8 redefine that function(s) to do nothing. It should at least then allow the rest of the page to work correctly, albeit that the code tags wont stretch.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
For some reason, IE is placing CADTutor into Compatability View. This may be a result of the recent problems. I have manually turned off Compatability View by going to Tools>Compatibility View Setting and unchecking the boxes, in particular-- Include updated website lists from Microsoft. So Far So Good.

 

ahh... thanks for that. Because once it switched to Compatibility View, whether the cause was code or not, it's good to know how to change it back to view the other threads.

Link to post
Share on other sites
Dana W

I just installed IE V9, problem gone. It does not put me into Compability mode, and does not log me off like IE V8 did.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...